2016. 03. 14.

Day 3 - Fej alap

Nagyjából 8.5 óra melóval sikerül kialakítanom a fejet. Tanathy nagyon nagy segítségemre volt a folyamat alatt a rendszeres visszajelzéseivel. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ennél a fő lépésnél kérjen kritikát, segítséget. Erre fog épülni minden. Ha ez nem üti meg a mércét, akkor fölösleges továbbvinni. Akkor neki kell állni újra kezdeni.

Sokmindent figyelembe kellett vennem. Leginkább a már megérkezett DVCs cuccok voltak hasznomra a kiterjedésük miatt. Valszeg leg kell még csiszolnom azokból is, mint ahogy innen is le kell még szednem fél centit a szőrme miatt úgy... mindenhonnan :D Ennél 3 (pontosabban olyan 2.5) kg Jovi gyurmát használtam fel. Legközelebb, Ico gyurmát is ki szeretném próbálni =3

1.0 (Jovi) -Fail, előről kezdtem. Arról bezzeg nem készült videjó'2.0 (Ico) - SuccessA 2.0-nál leküzdöttem az ismerkedést az Ico gyurmával. Sokkal jobb, mint a Jovi, és még ez után is újra tudom használni! Ez az eredmény fent látható a szilikon negatívval, gipsz rögzítéssel, ami végül adta a könnyű, rugalmas, mégis kemény műgyantát, mint végalkatrész <:3 Hőpisztollyal elég könnyen vágható, formálható, és a kötés után teljesen szagtalan is. Helyesek voltak a keverési arányok, ezért szeretjük az 1:1-et. Egyedül nem érdemes önteni a pozitívat. Találj valakit arra a 10-15 percre aki kiméri és összekeveri a komponenseket... VAGY valakit, aki szívesen tartja a negatívat és forgatja amíg merevvé nem válik a gyanta. Ezért jó egyébként a színes szilikon, jobban tudod szemrevételezni hogy a pozitív öntése során hol van vékonyabb réteg. Törekedjünk az egységes eloszlásra (De végső soron tökmindegy, mert az orr mindig agyon lesz anyaggal. Nyami).